top of page

Spørgsmål og svar

Her kan du læse de mest stillede spørgsmål og tilhørende svar. Hvis du ikke har fået svar på det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Skal jeg medbringe lagen?

I forbindelse med behandling bedes du medbringe et lagen og/eller håndklæde der er stort nok til at dække behandlingsbriks. Du kan også købe lagen hos os for 20 kr. Lagen skal ved behandling medbringes og hjemtages hver gang.

Hvordan foregår betaling?

Har du en henvisning fra egen læge dækker det offentlige en del af betalingen, dog er der en brugerbetaling som skal afregnes ved hvert besøg. Vi modtager de fleste kredit,- og debitkort og naturligvis kontant betaling. Du kan se vores aktuelle priser under menu: Om os / Priser

Hvordan melder jeg afbud?

Skulle du blive forhindret i at møde op til en aftale skal du melde afbud senest 24 timer før vores aftale, så vi har muligheden for at besætte tiden til anden side.

Du kan melde afbud pr. mail, telefon eller telefonsvarer på 75820989

Afbud pr SMS eller via facebook accepteres ikke.

Afbud til aftaler efter weekend eller helligdag skal også overholde fristen på 24 timer - fx tider om mandagen. Husk at afbud kan meldes pr mail eller på telefonsvareren.

For sent afbud eller udeblivelse faktureres på din næste regning med 160 kr.

Jeg er forsikringspatient

Det er efterhånden en del, som har forsikringer, der dækker basisudgifterne til behandling. Du skal være opmærksom på at visse ydelser ikke altid er omfattet af forsikringen, eksempelvis; akupunktur, tapegebyr, gebyr før kl 8 og efter kl. 16, shockwave osv. Spørg dit forsikringsselskab. Som forsikringspatient bedes du vide hvor mange behandlinger du er tilkendt, behandlinger og ydelser udover din aftale faktureres direkte til dig. Samarbejder vi ikke med dit forsikringsselskab skal du selv betale for behandling og ydelser, hvorefter du får regningen refunderet ved dit forsikringsselskab.

Hvordan er jeres åbningstider?

Vi sidder klar ved telefonen mandag til torsdag fra 8-18 og fredag fra 8-17. 

Med et adgangskort kan du træne mandag til fredag fra kl 5.00 - 22.00 og lørdag-søndag fra kl 6.00 - 18.00. Kortet koster et engangsbeløb på 100kr.

Uden adgangskort kan du træne i vores almindelige åbningstid: mandag til torsdag fra 8-18 og fredag fra 8-17. 

Hvordan benytter jeg træningscenteret?

Vejle Fysioterapi og Træning tilbyder træning med eller uden henvisning. Vi tilbyder individuel tilpasset træning på et top proffesionelt niveau, både i maskiner og på hold. Se mere her: Træning

Please reload

bottom of page