top of page

Shockwave terapi

Vejle Fysioterapi og Træning tilbyder Radierende Shockwave Terapi (RSWT). En behandlingsform, der passer rigtig godt til overbelastede sener

Shockwave Terapi er en behandlingsform, der passer rigtig godt til overbelastede sener som for eksempel hælsporer, tennis- og golfalbuer, løberknæ og springerknæ, overbelastede akillessener, visse skulderlidelser og lignende.

 

Når en sene, af den ene eller anden grund, bliver overbelastet opstår en inflammation (betændelse). I de fleste tilfælde heler kroppen denne inflammation igen i løbet af nogle dage, men i nogle tilfælde bliver inflammationen til en kronisk irritation. Denne kroniske irritation af senen gør senen uelastisk og mindre effektiv og kan være meget smertegivende ved aktivitet.

 

Shockwave gives på disse kroniske irriterede sener. Herved fremprovokeres en ny inflammation ovenpå den gamle. Kroppen reagerer ved at registrere en ny skade og starter hermed den sædvanlige genophelningsprocess. Vi har efterhånden rigtig gode erfaringer med shockwave så ring og hør nærmere om denne behandlingsform er noget for dig og din skade.

 

Shockwave koster 250 kr. ekstra pr. gang. Man skal typisk have 3-5 behandlinger med en uges mellemrum.

bottom of page