top of page

Rie Hauberg Matzen

Fysioterapeut, Bsc.

Praktiserende hos Vejle Fysioterapi og Træning siden 2020

Rie Farver.jpg
Uddannelse
  • Fysioterapeut fra University College Syd - 2020

 

Erhvervserfaring
  • Fysioterapeut ved Klinik for Fysioterapi Stubbæk og Tinglev.

  • Pædagogmedhjælper ved Døgninstitution Posekær - Børne- og unge handicapområdet i Aabenraa Kommune.

  • Frivillig instruktør på motorikhold for børn med særlige behov.

Særlige interesser
  • Idræts/overbelastningsskader relateret til ankel, knæ og skulder.

  • Skader relateret til nakke/ryg. 

  • Fysioterapeutiske interventioner til børn og unge indenfor normal og specialområdet.

  • Artrose og rheumatoid artrit.

  • Neurologiske lidelser såsom; parkinson, sclerose mm.

 

Interesser og styrker

Mit mål er at gøre dit forløb så trygt og meningsfuldt som muligt. Som fysioterapeut er min fornemmeste opgave nemlig at hjælpe og guide dig bedst muligt mod dit mål, hvorfor et godt samarbejde er alfa omega for processen. Jeg forsøger altid at kigge nuanceret på dine problematikker og situation, hvilket betyder at jeg ser dig som helhed og ikke kun den enkelte skade. For at sikre dig det bedste forløb med høj faglig kvalitet, ajourfører jeg mig hele tiden på nyeste viden og evidens indenfor fysioterapi.  

 

Som person er jeg meget åben, nysgerrig og oprigtig interesseret i at hjælpe mennesker omkring mig. Igennem tiden har disse egenskaber i kombination med min interesse for kroppens kunnen, gjort at jeg nu som fysioterapeut har kompetencerne til at kunne hjælpe mine patienter/klienter bedst muligt. Jeg har det seneste år som fysioterapeut på klinik, oparbejdet erfaring med de fleste problematikker, herunder bl.a. akutte og kroniske skader/lidelser relateret til ankel, knæ, hofter, skulder, ryg og nakke. Derudover har jeg som udekørende fysioterapeut til en specialskole, haft meget fokus på behandling og træning til børn med forskellige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. 

 

Fysisk aktivitet er selvsagt noget jeg godt kan lide. Jeg har siden jeg var lille dyrket alt fra håndbold, svømning til boksning. I dag udfordrer jeg gerne mig selv i et fitnesscenter og med løbetræning, det er også her jeg kobler mest af og får fornyet energi.

bottom of page