top of page

Motionscenter

Træning i vores motionscenter foregår efter en grundig instruktion af en fysioterapeut, hvor der tages forbehold for eventuelle skader og ønsker til træningens formål.

 

For at sikre dig bedst muligt udbytte af din træning, skal du først have en grundig instruktion inden du må træne på egen hånd i vores træningscenter. Det kan være en del af forløbet hos en af vores terapeuter eller det kan være du gerne vil gøre noget godt for dig selv.

Første instruktion tager en time hvor du vil få vist og afprøvet maskinerne samt få lavet et træningsprogram med udgangspunkt i dine ønsker (og skavanker). Pris 399

 

Opfølgende instruktioner tager typisk 30 min og også her medfølger justeringer hvis nødvendigt. Pris kr. 299,00

Opfølgning på program er gavnligt efter senest 1 mdr. træning og løbende med højst 3 mdr. interval.

 

Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra lægen for at træne hos os.

Du kan træne mandag til fredag fra kl. 5.00 - 22.00 og lørdag-søndag fra kl 6.00 - 18.00, hvis du har købt et adgangskort, ellers i vores almindelige åbningstid som er mandag - torsdag fra kl. 8.00-18.00. Torsdag til kl 17.00.

Vi har maskiner til kredsløbstræning (cardio/kondition), styrketræning og balance. Derudover har vi også håndvægte, stænger, bænke, slyngetrænere, underlag til balancetræning, elastikker, bolde mm.

bottom of page