top of page

Historie

Her kan du læse om vores historie om hvordan klikikken har udviklet sig gennem tiden

I Januar 2005 overtog Dennis og kollega Elsemarie Vejle Lysbadeanstalt efter Allan og Ellen Hersling. Klinikken blev på det tidspunkt drevet af Allan og havde en enkelt ansat. I 50 år blev klinikken drevet fra lokalene på Borgvold. Den havde fungeret som badeanstalt og behandlings klinik og tilbød bl.a kuriøse behandlinger som; kulbuelys og varmebehandling i svedekasse.

 

Efter klinikkens overtagelse valgte vi at flytte lokalerne til Rådhustorvet 4, hvor vi startede som Vejle Fysioterapi og Træning. Her vokser klinikken og behovet for bedre faciliteter løbende og det ender med at vi flytter til vores nuværende adresse på Gunhilds Plads.

 

I 2013 bliver undertegnede eneejer af klinikken. I forbindelse med ejerskiftet ændres Vejle Fysioterapi og Træning, alt sammen for at vi optimalt kan imødese behovet for evidensbaseret fysioterapi og ikke mindst så vi sikrer en stærk faglig og personlig medarbejder udvikling til gavn for den enkelte.

 

Vi er et stærkt team af behandlere, der kontinuerligt er på efteruddannelse, seminarer og temadage for at sikre den bedste behandling til vores patienter.

 

Med venlig hilsen

Dennis Petersen

bottom of page