top of page

Vi tilbyder

Fysioterapi

Her kan du læse mere omkring undersøgelsen, hvilke metoder vi tilbyder og verderlagsfri fysioterapi.

Undersøgelsen

Vi starter altid undersøgelsen med din historie. Det er din fortælling af dit problem. Undervejs i historien vil fysioterapeuten søge at afklarer alle elementer af problemet med uddybende spørgsmål til omfanget af symptomerne. Herefter kommer den objektive undersøgelse, altså undersøgelsen af det man kan se. Her undersøges balancen i kroppen. Denne undersøgelse sammenholdes med historien og fører til en række tests af forskellige strukturer, eksempelvis af ledbevægelighed, muskelstyrke, smerteprovokation osv.

Behandling

Som fysioterapeut har vi mange forskellige behandlingsmetoder vi kan gøre brug af for at du får det bedre. Vores behandlinger er ofte en blanding af forskellige behandlingsmetoder - f.eks Idrætsfysioterapi eller McKenzie rygbehandling for at tage et par af de mest almindelige. Du kan læse meget mere om de forskellige metoder nedenfor.

Vederlagsfri fysioterapi

Nogle mennesker har kroniske lidelser der er omfattet af en vederlagsfri ordning (gratis fysioterapi). Her er en lang række af kriterier og regler der skal opfyldes for at komme i betragtning til gratis behandling hos en fysioterapeut. Du kan læse meget mere i boksen nedenfor.

Læs nærmere under nedenstående.

Behandlingsmetoder

Vederlagsfri fysioterapi

Priser

Her finder du priser på behandling og produkter hos Vejle Fysioterapi og Træning

bottom of page