top of page

Tiltag vedrørende Covid-19

Nyt 16/12-2020

Vi holder åbent som normalt.

I dagens pressemøde blev det igen understreget at sundhedsvæsnet skal holdes i gang. Vi har derfor fortsat åbent som normalt, med fokus på afstand og hygiejne.

Nyhedsbureauet Ritzau har ved en fejl meddelt at fysioterapi også lukker fra mandag. Det er IKKE korrekt og vi har altså åbent som normalt.

Nyt 10/12-2020

Som fortalt på pressemødet den 10/12-2020 fortsætter fysioterapi under de samme vilkår som de seneste måneder over sommer og efterår.
På pressemødet blev der opfordret til at man fortsat benytter sig af behandlingstilbud fra sundhedssystemet - deriblandt også fysioterapi.

Træner du som en del af et forløb med fokus på en skavank eller diagnose, kan du som udgangspunkt træne som du plejer (med sprit og afstand).
Det gælder for:
- Vederlagsfri træning - alene eller på hold
- Træning på henvisning - også kaldet opfølgende træningsterapi.
- Holdtræning på henvisning.
- Medical fitness
- Træning sammen med din fysioterapeut.

Træner du på månedsabonnement (til 235kr) vil du blive kontaktet for en afklaring på om du må træne efter de nye tiltag træder i kraft.

________________________

Som følge af Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forbindelse med Corona / Covid-19 tager vi naturligvis de nødvendige tiltag for at mindske smitterisiko og passe på hinanden.

Derfor bedes du følge vores anvisninger på klinikken om at holde afstand, hoste/nyse i dit ærme, vaske/spritte dine hænder og selvfølgelig blive hjemme hvis du har tegn på Covid-19 som fx, feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskel-ømhed og åndenød.

Der er fortsat et krav om at alle patienter taler med en fysioterapeut inden de kommer ind på klinikken. Både for at spørge ind til om du har symptomer på Covid-19, men også for at afdække dit behov for behandling. På den måde kan vi bedst tilrettelægge vores dag så vi undgår spidsbelastninger eller tilbyde konsultationer over telefon/video.

Er du i tvivl om du må komme ind på klinikken, så hjælper vi gerne med at lave vurderingen.

Vi hjælper også gerne med en vurdering om hvorvidt fysioterapi kan være gavnligt for dig og hvorvidt det skal gennemføres på klinikken eller over telefon/video-opkald.

Du kan kontakte os ved at trykke her.

bottom of page